OmaJuttu Coaching® – Henkilökohtainen valmennus


Henkilökohtainen OmaJuttu Coaching® on sinua varten, joka olet päättänyt siirtyä tekemään omaa juttua työksesi. Voi olla, että sinulla on kokemusta ja taitoja, joista haluat luoda jotain uutta. Ehkä haluat pystyä hallitsemaan ajankäyttöäsi vapaammin. Mahdollisesti haluat kasvaa ihmisenä oman toimintasi kautta. Valmennus antaa tilaa oman tilanteesi ja seuraavien askelten hahmottamiseen, kun matkaat kohti oman juttusi toteuttamista.

Nimeni on Kristoffer Kuusakoski ja olen koulutettu coach. Valmennus tapahtuu joko paikan päällä Espoossa – vajaan 5 minuutin kävelymatkan päässä Matinkylän metroasemalta – tai Zoomin kautta. Lue kokemuksestani tästä.

Kristoffer Kuusakoski

Varaa ilmainen alkukartoitus

Ensimmäinen askel on varata ilmainen 20 minuutin kartoitus. Puhelun aikana sinä voit kertoa mitä tarvitset ja minä voin kertoa mitä voin tarjota. Mikäli nämä sopivat yhteen, voimme uudessa sessiossa aloittaa työskentelyn yhdessä. Kartoituspuhelu ei sido mihinkään.Usein kysyttyä

Tullessasi henkilökohtaiseen valmennukseen paikan päälle Espoon Matinkylään, pidämme turvavälejä. Huolehdin myös siitä, että ennen tuloasi tilassa on vaihtunut ilma ja että ovenkahvat, hanat jne. on desinfioitu.

Valmennus internetin kautta totetutetaan Zoomin avulla. Zoom toimii niin, että kun olet varannut ajan sekä maksanut siitä (ei koske ilmaista kartoitusta), sinulle lähetetään linkki sähköpostitse. Sen kautta pääset aloittamaan session. Sinun ei välttämättä tarvitse asentaa Zoom-sovellusta, vaan tapaaminen toimii myös selaimessa. Google Chrome on tähän paras selain. Esimerkiksi tämä Youtubessa löytyvä video näyttää kuinka se tehdään. Jos kuitenkin asennat ja otat käyttöön Zoom-sovelluksen, siitä on ylimääräistä hyötyä. On myös hyvä jos sinulla on headset, eli kuulokkeet, joissa on myös mikrofoni.

Internetissä tapahtuvan session tulee aina olla maksettu etukäteen. Ohjeet saat ajanvarauksen jälkeen sähköpostitse. Mikäli tulet paikan päälle Espoon Matinkylään, voit myös maksaa käteisellä. Viiden kerran paketti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä.

Kysymysteni ja kuunteluni kautta saat mahdollisuuden löytää omat vastauksesi ja tehdä tietoisempia valintoja. Voin tarvittaessa myös jakaa kokemuksestani ja tiedostani. Valmentajana en tee työtä puolestasi, vaan olen mukana matkallasi ja motivoin sinua kohti oman juttusi toteuttamista.

Se riippuu siitä, mistä paikasta lähdet liikkeelle ja mitä juttua olet päättänyt lähteä toteuttamaan. Voit käyttää valmennusta tukemaan isomman kokonaisuuden toteuttamista tai voit käyttää sitä vain koskien tiettyä prosessin vaihetta. Valmennus voidaan keskeyttää missä vaiheessa tahansa. Tärkeintä on, että me kummatkin koemme, että se tuottaa tulosta.

Valmennus on tarkoitettu myös niille, jotka ovat aloittaneet toimintansa jo aikaisemmin ja tarvitsevat valmennusta päästäkseen uudestaan ja paremmin liikkeelle. Psykologiset haasteet kuten usko itseemme, menestyksen vastustaminen, asioiden lykkääminen jne. voivat olla esillä toiminnan kaikissa vaiheissa.