OmaJuttu Coaching® – Kristoffer Kuusakoski

Olen Kristoffer Kuusakoski, kaksikielinen coach ja kouluttaja sekä kauppatieteiden maisteri Espoosta.

Valmennukseen liittyvä koulutukseni on Psykosynteesin keskustelucoach, Humanovan kautta (valm. 2008). Psykosynteesi on psykologian muoto, joka näkee ihmisen kokonaisuutena, täynnä potentiaalia ja resursseja.

Tämä kuvastaa myös yli 20 vuotta pitkää aktiivista matkaani itsetuntemuksen syventämiseen ja tämän ilmaisemiseen toiminnassani. Siksi erikoisuutenani ovatkin ne vaihtoehtoiset näkökulmat ja hienovaraiset suhtautumistavat, jotka olen matkallani löytänyt ja eri opettajilta saanut oppia, täällä Suomessa ja ulkomailla.

Olen kohdannut sekä menestyksiä että vastoinkäymisiä lähtiessäni tekemään omaa juttua työkseni ja molemmat ovat opettaneet paljon. Näen myös miten itse olisin hyötynyt valmennuksesta näiden vaiheiden aikana. Siksi onkin erityisen mielekästä tarjota sitä sinulle, joka just nyt olet ottamassa askelia oman juttusi toteuttamiseen. Siksi kehitin OmaJuttu Coachingin.


Minulla on noin viidentoista vuoden kokemus kurssinvetäjänä, minkä lisäksi olen harjottanut coachingia Pääkaupunkiseudulla Suomessa sekä Tukholmassa.

Minulla on kokemusta myös oman juttuni toteuttamisesta. Coaching-toimintani lisäksi perustin aikoinaan yhden hengen IT-koulutusfirman, jossa koulutin useiden vuosien ajan. Kehitin myös ystäväni kanssa BodyMind-kurssin oman konseptimme mukaan, jota tarjosimme yrityksille ja muille organisaatioille. Toimin jooganopettajana monta vuotta tarjoten myös itse kehittämääni joogamuotoa.

Akateemiset koulutukseni ovat kauppatieteiden maisteri Hankenilta ja sosionomi Soc&Komista, jossa psykologia pääaineena.