OmaJuttu Coaching® -ryhmä

OmaJuttu Coaching -ryhmä on sinua varten, joka olet päättänyt siirtyä tekemään omaa juttua työksesi. Voi olla, että sinulla on kokemusta ja taitoja, jotka haluat jakaa. Ehkä haluat uuden elämäntyylin, jossa on enemmän vapautta, enemmän tuloja tai molempia. Tai mahdollisesti haluat astua omana itsenäsi muiden nähtäväksi ja antaa lahjasi.

Ryhmään kuuluminen antaa selkeyttä ja tuulta purjeisiin oman juttusi toteuttamiseen. Saat paremmat eväät kohdata niitä haasteita, joita tällainen edesottamus helposti nostaa pintaan, esim. kriittinen mielemme, vastustuksemme tiedostaminen, liikkeellä pysyminen ja aktiviteettiemme priorisointi.

Olen koulutettu coach. Lue kokemuksestani tästä.


Kuva: Joey Kyber

Ilmainen alkukartoitus

Ensimmäinen askel on varata ilmainen 20 minuutin kartoitus. Puhelun aikana sinä voit kertoa mitä tarvitset ja minä voin kertoa mitä ryhmä voi tarjota. Mikäli nämä sopivat yhteen, voit aloittaa ryhmässä. Kartoituspuhelu ei sido mihinkään.


OmaJuttu Coaching -ryhmät

Tällä hetkellä on käynnissä kaksi suomenkielistä OmaJuttu Coaching -ryhmää. Toinen tapaa tiistaisin klo 10-11.30 ja toinen keskiviikkoisin klo 18-19.30. Tämän lisäksi on vielä ruotsinkielinen ryhmä. Covid-tilanteen takia tapaamme tällä hetkellä ainoastaan Zoomin kautta. Myöhemmin tulemme tapaamaan myös fyysisesti Espoossa.Usein kysyttyä

Coaching internetin kautta totetutetaan Zoomin avulla. Zoom toimii niin, että kun olet varannut ajan sekä maksanut siitä (ei koske ilmaista alkukartoitusta), sinulle lähetetään linkki sähköpostitse. Sen kautta pääset aloittamaan session. Sinun ei välttämättä tarvitse asentaa Zoom-sovellusta, vaan tapaaminen onnistuu myös selaimessa. Google Chrome on tähän paras selain. Esimerkiksi tämä Youtubessa löytyvä video näyttää kuinka se tehdään. Jos kuitenkin asennat ja otat käyttöön Zoom-sovelluksen, siitä on ylimääräistä hyötyä. On myös hyvä jos sinulla on headset, eli kuulokkeet, joissa on myös mikrofoni.

Internetissä tapahtuvan session tulee aina olla maksettu etukäteen. Ohjeet saat ajanvarauksen jälkeen sähköpostitse. Viiden kerran paketti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä.

Valmennus toimii ryhmässä niin, että sinä ja muut osallistujat saatte yksi kerrallaan valmennusta, samalla kun muu ryhmä seuraa ja antaa läsnäolonsa. Kysymysteni ja kuunteluni kautta saat mahdollisuuden löytää omat vastauksesi ja tehdä tietoisempia valintoja. Voin tarvittaessa myös jakaa kokemuksestani ja tiedostani. Tähän kuuluu olennaisena osana myös itsetuntemusaiheet. Valmentajana olen mukana matkallasi ja motivoin sinua kohti oman juttusi toteuttamista. Ryhmän koko on rajattu kymmeneen henkilöön.

Jos tällainen on sinulle uutta, voi olla että yllätyt siitä, kuinka paljon myös toisen ihmisen prosessin seuraaminen antaa itsellesi oivalluksia sekä uskoa itseesi ja projektiisi. Samalla oma läsnäolosi tehostaa valmennettavan ihmisen prosessia. Ja kun on sinun vuorosi, oma prosessisi on lahja muillekin. Ryhmään kuuluminen muiden omaa juttua tekevien kanssa on hyvä tapa lisätä omaa motivaatiota ja voimaa.

Ryhmään osallistumisen voit halutessasi täydentää henkilökohtaisella valmennuksella.

Covidin vuoksi ryhmät tapaavat tällä hetkellä ainoastaan Zoomin kautta. Tilanteen muututtua tulemme jatkamaan säännöllisiä ryhmäsessioista myös fyysisesti Espoossa.

Se riippuu siitä, mistä paikasta lähdet liikkeelle ja mitä juttua olet päättänyt lähteä toteuttamaan. Voit käyttää valmennusta tukemaan isomman kokonaisuuden toteuttamista tai voit käyttää sitä vain koskien tiettyä prosessin vaihetta. Valmennus voidaan keskeyttää missä vaiheessa tahansa. Tärkeintä on, että me kummatkin koemme, että se tuottaa tulosta.

Voit itse valita mihin ryhmätapaamisiin osallistut ja maksat sen mukaan. Tämä joustavuus on valittu juuri siksi, että oman jutun toteuttaminen on henkilökohtainen, elävä prosessi. Jotta hyötyisit ryhmästä mahdollisimman paljon, kannattaa sinun kuitenkin osallistua säännöllisesti sessioihin.

Ryhmä on tarkoitettu myös niille, jotka ovat aloittaneet toimintansa jo aikaisemmin ja tarvitsevat valmennusta päästäkseen uudestaan ja paremmin liikkeelle. Psykologiset haasteet kuten usko itseemme, menestyksen vastustaminen, asioiden lykkääminen jne. voivat olla esillä toiminnan kaikissa vaiheissa.

Jos tapaamisten viikonpäivä ja/tai kellonaika eivät sovi sinulle, ilmoita kaksi tai kolme toivomusta toisesta päivästä ja ajasta. Mahdollisuuksien mukaan uusia ryhmiä voidaan perustaa.